Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Salone biedt een praktische gids voor alle evenementen in de stad

Dit jaar vernieuwt de Salone zijn synergie met Fuorisalone.it: een praktische gids voor alle evenementen in de stad, online beschikbaar met een gedetailleerde kaart.

De 62e editie van de Salone del Mobile.Milano, gepland van 16 tot en met 21 april op het beursterrein Fiera Milano Rho, zal de samenwerking met Fuorisalone.it vernieuwen om professionals en alle designliefhebbers een handig hulpmiddel te bieden om meer te ontdekken en op de hoogte te blijven van alle evenementen die de exposanten in de stad zullen organiseren.Het doel is uiteraard om de ervaring van de bezoeker te optimaliseren en de activiteiten die de merken, die de designindustrie op de beurs en in de stad zullen vertegenwoordigen, aanbieden te benadrukken, en zo de verbindingen tussen wat er in Rho en in Milaan gebeurt te versterken.

Het gezamenlijke project zal leiden tot de publicatie van een online kaart met een selectie van evenementen georganiseerd door de bedrijven die exposeren op de Salone del Mobile.Milano. Bezoekers kunnen kiezen tussen speciale projecten, showroomevenementen, lezingen, ontmoetingen en cocktailuren, en zo gemakkelijk toegang krijgen tot de initiatieven die in de stad zijn gecreëerd door de merken die ze op de beurs hebben gezien, om hun eigen, geïntegreerde reisroute te organiseren.

De evenementen die in de stad worden gehouden door bedrijven die tijdens de week van de Salone als exposanten aanwezig zullen zijn, worden de komende weken vermeld op de pagina "Salone del Mobile.Milano 2024" op Fuorisalone.it.

Meer informatie:
Salone del Mobile.Milano
www.fuorisalone.it

Publicatiedatum: