Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

Studio Piet Boon ontwerpt interieur voor woning in de bergen van Colorado

Studio Piet Boon werd aangesteld om het interieur te ontwerpen voor een nieuwe woonprivéwoning inclusief gastenverblijf met drie verdiepingen in de bergen van Aspen, Colorado. De architectuur, ontworpen door Zone 4 Architects, biedt de door de klant verzochte moderne esthetiek door gebruik van beton, staal en glas, terwijl de rustieke houten gevel de naburige ranchstijl respecteert.

Het interieurontwerp van deze bijna 1000 m2 grote woning is geïnspireerd op de lokale architectuur en de natuurlijke omgeving. Dit ruime familiehuis is aan de ene kant verankerd in de berg, terwijl de andere kant zich opent naar de ongelooflijke vergezichten van het landschap.Het ontwerp vloeit voort uit de natuurlijke schoonheid van de omgeving door de seizoenen heen. Een neutraal basispalet van royale, lichtgekleurd hout en zachte, gebroken witte muren zetten de toon voor een serene en tijdloze omgeving. Met het gebruik van zachte materialen vangen we de seizoenskleuren van Aspen, met hints van ijsblauw, fris wit en warm geel. Zo wordt de schoonheid van het buitenleven op natuurlijke wijze in het interieur verweven."We hebben gebruik gemaakt van de verticale vormen van de architectuur om verschillende kunstobjecten te plaatsen, waardoor de aandacht werd gevestigd op de zichtlijnen en de opvallend hoge ruimtes", aldus Studio Piet Boon. Het interieur is ontworpen met de nadruk op strakke lijnen, symmetrie en functionaliteit, om een ​​ultieme, tijdloze en inspirerende omgeving te creëren voor dit jonge gezin.

Geïnspireerd op de reizen en ontdekkingen van het paar, hebben we de ruimtes gevuld met kunst van betekenis en nieuwe objecten toegevoegd die de ruimte aanvullen. Kunst speelt een sleutelrol in dit huis en zorgt voor momenten van ontdekking en reflectie.Bekijk hier alle foto's.

Meer informatie:
Studio Piet Boon
+31 20 722 00 20
info@pietboon.com
www.pietboon.com

Publicatiedatum: