Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inspiratieweekend Leolux, Pode en Évidence

In het eerste weekend van maart organiseert Leolux het 'inspiratieweekend', in haar Experience Center in Breukelen. Bezoekers maken tijdens dit evenement kennis met de nieuwste collectie van Leolux, de Venlose designfabrikant die dit jaar zijn 90-jarige bestaan viert. Deze feestelijke (tweede) editie staat in het teken van de lente en vergast de liefhebbers op een flinke portie interieurinspiratie.Nieuw design
Het weekend in Breukelen staat bol van de nieuwe modellen en inspirerende activiteiten. Als bezoeker van het Experience Center ontdek je, naast het vakmanschap en de mogelijkheden die Leolux te bieden heeft, de complete collecties van Leolux, Pode en √Čvidence. Ook de nieuwste modellen zijn er te beleven, zoals het Leolux-programma Loya en de jubileumeditie van Leolux-icoon Pallone, de serie 'Soft Seasons' waarvan de zitting bekleed werd met een heerlijk zachte boucl√©stof. Pode presenteerde eerder dit jaar de draaifauteuil Balini, een comfortabel en compact clubfauteuiltje.

Demo-stofferen
Op het gebied van beleving zit het wel goed tijdens het Leolux-inspiratieweekend. Zo is er onder meer een Leolux-stoffeerder aan het werk, die zijn vakmanschap demonstreert en vragen beantwoordt. In een lentefris Experience Center, waar bloemen het voorjaar aankondigen, helpen de adviseurs de bezoekers bij het maken van een passende keuze. En wat te denken van een moodboard op maat, of een artistieke impressie van het meubel dat binnenkort thuis wordt afgeleverd?Leolux Inspiratieweekend
Zaterdag 2 maart 10:00 - 17:00 uur
Zondag 3 maart 11:00 - 17:00 uur.

Dit jaar is het precies 90 jaar geleden dat Leolux werd opgericht. In die jaren zijn er vele honderden ontwerpen de revue gepasseerd. Het familiebedrijf wijdt er een expositie aan met een aantal mooie Leolux-klassiekers.

Meer informatie:
Leolux Experience Center
De Corridor 9a
3621 ZA Breukelen
www.leolux.nl

Publicatiedatum: