Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BORA richt haar pijlen op Noord-Amerika door samenwerking met premiummerken

BORA wordt nog internationaler. Daarvoor gaat BORA voor de Verenigde Staten en Canada een partnerschap aan met de Whirlpool Group en met name de premiummerken JennAir en en KitchenAid. BORA presenteert zijn producten in februari voor het eerst op de keuken- en badkamershow KBIS in Las Vegas (27-29 februari) en lanceert daarmee het 'BORA principe' in deze markten.

Op de KBIS kondigen beide bedrijven hun partnerschap aan en informeren de lokale partners dat de 'revolutie van de keuken' in de Verenigde Staten en Canada wordt voortgezet. "Het was altijd al mijn wens om internationaal iets te doen met het idee van de keuken zonder afzuigkap. We hebben lang gedroomd over het einde van de afzuigkap. En nu zetten we een grote stap om dit doel te behalen", zegt Willi Bruckbauer, de oprichter van BORA.


BORA oprichter en CEO Willi Bruckbauer.

Industrie transformeren
BORA en Whirlpool Corporation willen met dit strategische partnerschap de apparaatindustrie in de Verenigde Staten en Canada transformeren met revolutionaire inductiekookvelden en kookveldafzuigingen. Willi Bruckbauer legt uit: "Samen zullen wij de marktveranderingen aanzienlijk versnellen. Beide bedrijven brengen allebei hun eigen sterke punten mee in dit strategische partnerschap: BORA als internationale speler op het gebied van innovatie en als internationaal synoniem voor kookveldafzuiging en Whirlpool Corporation als een van de marktleiders in de Verenigde Staten en Canada. Daarmee zal men in de toekomst ook met samen ontwikkelde producten de markten verreiken."

Klanten, designers en architecten hoeven bij de keukenplanning geen compromissen meer te sluiten. Dit biedt keukenfabrikanten, keukenontwerpers en ook grote projectontwikkelaars volledig nieuwe mogelijkheden, wat de keukenarchitectuur in de Verenigde Staten en Canada blijvend zal veranderen. Nieuwe producten van de Whirlpool Corporation die samen met BORA worden ontwikkeld en geproduceerd, brengen de hele industrie in een stroomversnelling.

JennAir, in de Verenigde Staten bekend als fabrikant van huishoudelijke apparaten, wil met de nieuwe BORA downdraftsystemen de keukenmarkt nieuw leven inblazen en de esthetiek van de keuken met zijn ongeƫvenaarde design zonder compromissen te sluiten. KitchenAid, een gevestigde naam in de Verenigde Staten als premiummerk, zal de downdraftsystemen als ruimtebesparende oplossingen voor toekomstgerichte inductie-oplossingen op de markt brengen.

Meer informatie:
BORA
www.bora.com

Publicatiedatum: