Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drisag richt zich met concept @KOT op studenten: "Tekort van 95.000 kamers"

Met een verwacht tekort van 95.000 studentenkamers tegen 2030 in België, kondigt Drisag, een speler op het gebied van kantoormeubilair, de lancering aan van @KOT, een nieuw concept dat zich richt op duurzame studentenhuisvesting.
­
Het huidige tekort aan studentenkamers blijft een urgent probleem, vooral in steden als Leuven, Brussel en Gent, waar de vraag naar betaalbare en kwalitatieve studentenhuisvesting hoog blijft. @KOT streeft ernaar om deze behoefte aan te pakken door een nieuwe standaard te stellen voor studentenhuisvesting, met innovatie en duurzaamheid als kernprincipes.Voortbouwend op de expertise van Drisag op het gebied van kantoorinterieurs, verbreedt @KOT de horizon naar huisvesting. Met een sterke nadruk op duurzaamheid en kwaliteit zal @KOT studenten een thuis bieden die hun verwachtingen overtreft, met meubilair gemaakt in België.

@KOT streeft naar duurzaamheid in al zijn facetten. Van de productie van hufterproof meubilair tot het bieden van herstoffering, herlakken en vervanging van onderdelen, @KOT zet zich in voor langdurige en milieuvriendelijke oplossingen. "Onze passie voor duurzaamheid en design leidt ons naar @KOT", zegt Niek Renders, CEO bij Drisag. "We zijn vastbesloten om studenten een omgeving te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en milieubewust."Meer informatie:
Drisag
Diamantstraat 8
2200 Herentals
+32 14 23 11 11
www.drisag.be

Publicatiedatum: