Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Totale leegverkoop bij Jan van der Vlist antiek & brocante

Jan van der Vlist antiek & brocante in Oudewater is een speler in de antiek- en brocantewereld, met bijna 45 jaar ervaring. Ze bieden een breed scala aan meubelen, decoratie en tuinartikelen uit verschillende landen, waaronder Zweden, Duitsland, Frankrijk en Indonesiƫ. Eigenaresse Bianca van der Vlist benadrukt dat hun voorraad voortdurend verandert door wekelijkse inkoop van nieuwe items en dat ze zich richten op zowel de export als particuliere verkoop.



Om ruimte te maken voor nieuwe collecties, houdt de winkel een totale leegverkoop van hun Ibiza-stijl meubelen gedurende de maand maart. Met meer dan 1000 stuks in de showroom bieden ze kortingen tot 50% op de stickerprijs, waardoor klanten de kans krijgen om voordelig hun gewenste meubelstukken aan te schaffen. De aanbieding geldt gedurende maart zolang de voorraad strekt, zonder reserveringen.

Bron: Goudse Post

Meer informatie:
Jan van der Vlist antiek & brocante
Populierenweg 31a
3421 TX Oudewater
0348-760100
[email protected]
www.vlistbrocante.com

Publicatiedatum: