Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1934 - 2024

In memoriam: Arie Dekker

Donderdag 22 februari is Arie Dekker overleden. De eigenaar van Dekker Zevenhuizen is 89 jaar geworden.In een in memoriam schrijft de familie Dekker en de Dekker-familie het volgende:
'Zijn gehele werkzame leven is hij zelfstandig ondernemer geweest. Als 14-jarige jongen begon hij in de timmerfabriek van zijn vader, waar ledikantjes, klein meubelen en linnenkasten voor de stalen meubelindustrie werden gemaakt. Vanaf de begin jaren zeventig is Arie Dekker gaan handelen in keukenbuffetten en keukenblokken, die in Zevenhuizen werden voorzien van gekleurde deuren. De keukenblokken werden uitgebreid met aanbouwkeukens waarvoor ook de maatwerkbladen werden gemaakt. En hier is de basis gelegd voor de huidige kernactiviteit van Dekker Zevenhuizen. Arie Dekker was een gepassioneerde ondernemer, die op inspirerende wijze, en met verantwoorde risico's het bedrijf Dekker Zevenhuizen heeft uitgebouwd tot Europa's grootste zelfstandige maatwerkbladen producent. Zijn motto's: behandel iedereen gelijkwaardig, gewoon doen en het kan altijd beter, zitten in de cultuur van het bedrijf verankerd. In Zevenhuizen was hij de nestor van de Stichtingen "Oud Zevenhuizen" en "De Molenvrienden". Arie Dekker was een man die stond voor betrokkenheid, passie, ondernemerschap en denken in oplossingen. Hij had onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan en heeft tot het laatste moment de regie in eigen handen gehad. Het afscheid heeft plaatsgevonden in het bijzijn van zijn familie. Wat gaan wij hem missen!'

Correspondentieadres:
Dekker Zevenhuizen
Postbus 11
2760 AA Zevenhuizen
info@dznet.nl
www.dekkerzevenhuizen.nl

Publicatiedatum: