Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

Stap voor stap naar een stijlvolle keuken en badkamer: tips en trends

Als we kijken naar de trends voor badkamers en keukens, steken er een paar ver boven de rest uit. Want wanneer je online inspiratie zoekt, valt één ding vast direct op: een badkamer en keuken die harmonieus met elkaar levelen. Het zijn namelijk de twee meest gebruikte kamers in huis. Als je wilt weten hoe je stap voor stap een stijlvolle keuken en badkamer kunt creëren, dan ben je hier aan het juiste adres!

Kleuren en materialen
We zien over badkamers en keukens van over de hele wereld de 'natuurlijke' stijl terugkomen. Dit komt doordat dit vrijwel bij elke woonstijl past. Maar hoe past dit dan bij jou thuis? Dit kan je realiseren door te kiezen voor natuursteen, beton en hout in een lichte kleur. Sommigen vinden dit mooi, maar anderen houden veel meer van kleur en dat kan er natuurlijk ook fantastisch uitzien!

Apparaten matchen
Het volgende is apparatuur vinden en wat ziet er nou leuker uit dan apparaten die matchen met de rest van het interieur? Het creëert rust in het totaalplaatje voor een mooi geheel. Als je er ook nog eens voor kiest om handgrepen en de kraan bijvoorbeeld in dezelfde kleurstelling te krijgen, ziet het er helemaal geweldig uit. Misschien is inbouwapparatuur wel iets voor jou als je meer neigt naar een strak design. Optisch gezien vergroot dit de ruimte, wat handig is wanneer je niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt.

De laatste loodjes
Om je badkamer en keuken helemaal af te maken is het toevoegen van 'karakter' de echte finishing touch. Als je begint met het inrichten van de ruimtes, wil je vast dat dit aansluit bij de rest van je stijl. Maak het verschil met persoonlijke accenten en accessoires. Verlichting kan al veel doen voor de sfeer in huis, maar een leuke kaars of plant ook. Geloof ons, je kunt het altijd nog gezelliger maken! Dit voegt karakter toe aan deze plekken, waarmee je jezelf kunt onderscheiden van anderen!

Een nieuwe keuken of badkamer kopen doe je misschien maar één keer in je leven. We snappen dat je dan 100% achter je keuzes wilt staan. Om een beter beeld te krijgen van stijlvolle opties, is het goed om even langs een echte keuken- en badkamerwinkel te gaan. Misschien kom je er dan wel sneller achter wat je wel mooi vindt en wat niet. Bovendien krijg je zo een kijkje in de trends van nu.

Publicatiedatum: