Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eric van Velsen agent voor SCAB in hele Benelux

Met meer dan 20 jaar ervaring als vertegenwoordiger van SCAB in Nederland, gaat Eric van Velsen nu een stap verder. Hij zal vanaf 1 maart zijn werkterrein uitbreiden van Nederland naar de volledige Benelux, dus inclusief Belgiƫ en Luxemburg.

"De indrukwekkende ontwikkelingen bij SCAB en de succesvolle aanpak in Nederland hebben de afgelopen jaren voor aanzienlijke groei gezorgd," zegt Eric (zie foto links). "Ik ben dan ook enorm trots dat het management van SCAB mij recentelijk heeft gevraagd om nu ook dealers en architecten in de hele Benelux te ondersteunen. Dit doe ik voornamelijk met een uitgebreide monstercollectie, snelle respons op vragen 7 dagen per week, en uitgebreide ondersteuning in zowel verkoop als aftersales."
Eric voegt hieraan toe: "En dat alles niet in een chique auto of strak pak, maar met mijn bestelbus en sneakers."

SCAB zal zijn bestsellers en nieuwe collecties presenteren tijdens 'Salone del Mobile' van 16 tot en met 21 april in Milaan (Rho). Eric zal aanwezig zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Meer informatie:
SCAB
eric@vanvelsen.nl
www.vanvelsenagencies.nl
www.scabdesign.com

Publicatiedatum: