Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rechtbank verklaart onderneming in staat van faillissement

Verhuisbedrijf van Revanho Blokland is uitgereden

Het doorgaans opgetogen geluid van verhuiswagens en het geruis van dozen is plotseling verstomd voor Blokland Verhuizingen. Vandaag, maandag 26 februari heeft de rechtbank het bedrijf failliet verklaard, een onverwachte wending voor eigenaar Revanho Blokland. Inge Lok van Wijn & Stael is tot curator benoemd.

Blokland, een voormalig sporter op hoog niveau, betrad op slechts 16-jarige leeftijd de wereld van verhuizingen bij het gerenommeerde De Wit en Zonen in Amsterdam. Het was daar dat hij het vak grondig leerde en zich ontwikkelde van een beginnende verhuizer tot een bedreven professional.

Met een diploma Assistent-Verhuizer op zak van de vakopleiding Transport & Logistiek en 16 jaar ervaring bij De Wit en Zonen, was Blokland uitgerust met de nodige expertise en passie voor het vak. Zijn toewijding leidde hem tot de functie van bedrijfsleider, waar hij de kans kreeg om zijn eigen onderneming te starten.

In 2017, samen met een compagnon, zag Blokland zijn droom werkelijkheid worden met de oprichting van Blokland Verhuizingen. Zes jaar lang bloeide het bedrijf op en vestigde het zich als een van de meest gevraagde verhuisbedrijven in de regio Almere en 't Gooi.

De plotselinge ondergang van Blokland Verhuizingen markeert het einde van een tijdperk voor Revanho Blokland, wiens ambitie en toewijding hem tot dit punt hebben gebracht. Voor hem en zijn medewerkers betekent het faillissement een onverwachte en moeilijke wending in hun professionele reis. De curator gaat onderzoeken of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Meer informatie:
Blokland Verhuizingen
www.bloklandverhuizingen.nl