Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kluskens Meubelcreaties presenteert Atelier salontafel

Kluskens Meubelcreaties introduceert de nieuwe 'Atelier' salontafels, naar eigen zeggen een ware aanwinst voor elke ruimte, van thuis tot op het werk of in een hotel. Deze tafels zijn niet alleen beschikbaar in notenhout, maar ook in andere houtsoorten zoals eikenhout.

''De verscheidene lijnen die in de tafelbladen van de salontafels zijn gefreesd, nodigen de gebruiker uit om het houten oppervlak aan te raken en ermee te communiceren. Licht speelt ook een belangrijke rol bij het definiƫren van de aard van deze producten omdat de groeven minder of meer zichtbaar worden, afhankelijk van hoe de tafels in de kamer zijn geplaatst.

Over de ontwerper
De 'Atelier' Salontafel is ontworpen door Claudio Di Palma, geboren in 1986 in Italiƫ. Met een masterdiploma in industrieel ontwerp van de Universiteit van Campania en ervaring als Erasmusstudent aan ENSAV La Cambre in Brussel, brengt Di Palma zijn ontwerpfilosofie van ongecompliceerde elegantie tot leven. Sinds de oprichting van zijn kantoor in Amsterdam in 2019 heeft hij wereldwijd projecten ontwikkeld voor diverse bedrijven en zijn producten zijn te zien geweest op tal van tentoonstellingen.

Meer informatie:
Kluskens
Pannenweg 127
6031 RK Nederweert
+31 495 626405
info@kluskens.nl
www.kluskens.nl

Publicatiedatum: