Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver Interior Group blaast nieuw leven in Bold Monkey

Zuiver Interior Group blaast nieuw leven in het merk Bold Monkey. Het rebelse en funky merk is te waardevol voor de groep. Na een evaluatie van verschillende mogelijkheden is besloten om het succes van het merk zelfstandig voort te zetten, de bruisende identiteit van Bold Monkey verder te ontwikkelen en de bold designs te laten floreren.

Tijdens de onderzoeksfase voor een mogelijke verkoop is het merk mee blijven draaien bij Zuiver Interior Group, wat meer dan succesvol is gegaan. Ondanks de interesse van potentiƫle kopers heeft dit geleid tot de beslissing om het merk binnen het portfolio te behouden, waar ook de merken Zuiver en Dutchbone, en een white label collectie toe behoren.

Onder leiding van Richard Halberstadt, eigenaar van Zuiver Interior Group en Head of Design van Bold Monkey, zal verder worden gebouwd aan het succes. Binnenkort volgt de lancering van een nieuwe collectie, evenals de herintroductie van producten uit eerdere collecties.

"Het merk staat voor kleur, lef en het vinden van je eigen unieke interieurstijl, passend bij interieurliefhebbers die gedurfde ontwerpen en unieke meubels waarderen. We geloven sterk in de kracht van Bold Monkey en zijn vastbesloten om de groei en ontwikkeling te stimuleren," aldus Richard Halberstadt.

"We zien veel potentie in Bold Monkey, en dat wordt ook bevestigd door de cijfers. We kijken ernaar uit verder te gaan met het uitbouwen van dit merk en de volgende fase van ontwikkeling en succes in te gaan," aldus Richard Aznar Webster, waarnemend CEO Zuiver Interior Group.

Meer informatie:
Zuiver Interior Group
www.zuiver-group.com

Bold Monkey
www.boldmonkey.com

Publicatiedatum: