Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit winkelcentrum pakt het anders aan

Veel winkelcentra hebben te maken met leegstand en dichtgeplakte etalages, maar dit winkelcentrum pakt het anders aan. En met succes: het trekt veel bezoekers die enthousiast zijn over de nieuwe aanpak.

"Dit is echt hartstikke leuk." Altijd al eens willen knuffelen met een teddybeer of schommelen aan megavleugels? Of misschien gedroomd van een gekke fotoshoot op een roze glitterbiljart? In De Koperwiek in Capelle aan den IJssel is dit allemaal mogelijk. Een leegstaande winkel is omgetoverd tot een tijdelijk selfiemuseum, zoals gemeld door het AD. Meity Kraay en haar 5-jarige kleindochter Shazoah waren verrast toen ze langs de Be Your Selfy Tour liepen. De dertien 'fotohokjes' vol grappige objecten, waaronder een levensgrote eenhoorn, trokken hun aandacht. Shazoah wilde meteen naar binnen, maar ook haar oma genoot met volle teugen.

Bron: De OndernemerPublicatiedatum: