Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Antwerp Design Week 2024 versterkt met deelname van Cosentino

Antwerp Design Week 2024 wordt versterkt door de deelname van Cosentino. Voor bezoekers een interessante stop vanwege de innovatieve oppervlakken en nieuwste collecties binnen Silestone en Dekton.

Van 2 tot 7 juni vindt Antwerp Design Week plaats, een B2B-evenement waar designmerken zich in en rond Antwerpen presenteren, zowel in hun eigen hoofdkantoren als op pop-up locaties. Het biedt het B2B-publiek de mogelijkheid om een professionele citytrip te plannen, waarbij ze van het ene merk naar het andere kunnen gaan met verschillende vervoersmiddelen zoals shuttles en taxi's. Op elke locatie worden ze op een speciale manier ontvangen. Daarnaast kunnen deelnemers genieten van de bruisende stad Antwerpen.

De deelname van Cosentino voegt nog meer diversiteit en innovatie toe aan het evenement. Cosentino, bekend om zijn hoogwaardige oppervlakken, zal de nieuwste collecties binnen Silestone en Dekton presenteren, waardoor bezoekers de kans krijgen om kennis te maken met baanbrekende materialen en ontwerpen voor hun interieurprojecten.

"Antwerp Design Week biedt een unieke gelegenheid voor professionals in de designwereld om nieuwe trends te ontdekken, inspiratie op te doen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan," aldus een woordvoerster van Antwerp Design Week. "We zijn verheugd om Cosentino te verwelkomen als deelnemers aan ons evenement, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de algehele ervaring van onze bezoekers."

Meer informatie:
Antwerp Design Week
admin@adw.life
www.adw.life

Publicatiedatum: