Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe keramische tafels van Muller Van Severen voor HAY

Het Belgische designbureau Muller Van Severen zet zijn samenwerking met HAY voort door nieuwe objecten toe te voegen, waaronder de Ceramic Table. Muller Van Severen is opgericht in het begin van de lente van 2011. Met zowel Fien Muller als Hannes Van Severen als kunstenaars is zitten de collecties ergens tussen design en kunst in."We genieten echt van onze samenwerking met Muller Van Severen", zegt Mette Hay. "Ze komen uit de beeldende kunst en beeldhouwkunst, dus ze maken relatief minimalistische producten maar met een zeer sterke focus op materialen en verhoudingen. Het is moeilijk om een betere match voor HAY te bedenken dan Muller Van Severen."

De Ceramic Table is een perfect voorbeeld van de minimalistische expressie die kenmerkend is voor de Belgische ontwerpers. Met een porseleinen tafelblad op een betonnen basis brengt het een sterke verhouding en een solide aanwezigheid van kleur samen. Door zijn eenvoud en intuïtief ontwerp heeft het een universele aantrekkingskracht waardoor het geschikt is voor een breed scala aan cafés, tuinen en andere openbare ruimtes.

Meer informatie:
HAY
www.hay.nl

Studio Muller Van Severen
Elslo 187
9940 evergem
+32 9 398 33 77
info@mullervanseveren.be
www.mullervanseveren.be

Publicatiedatum: