Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Paint & Paper Library multi-surface afwerkingen met ongeëvenaarde sterkte'

Paint & Paper Library's multi-surface verven Architects' Matt, -Gloss, -Satinwood en -Eggshell zijn de geschikte oplossing voor verouderde, op te frissen of onbeminde voordeuren. De milieuvriendelijke Architects' finishes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, zonder dat er een aparte primer nodig is. De afwerkingen drogen binnen een paar uur (geen dagen), wat betekent dat een prachtige transformatie snel en efficiënt kan worden gerealiseerd met een minimale onderbreking.Paint & Paper Library finishes hebben een multi-surface hechtingsformule en hechten op vrijwel elke ondergrond, inclusief hout, metaal, tegels en zelfs HPL-materiaal en kunststoffen, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit betekent dat je jouw verfijnde kleurenpalet van binnen kunt uitbreiden naar de voordeur, leefruimtes in de tuin, bijgebouwen of tuinschutting zonder het kleurenschema te herzien of zelfs maar een ander verfblik te kopen.

Andy Greenall, Head of Design, Paint & Paper Library: "Paint & Paper Library draait altijd om het bieden van inspiratie, kleurexpertise en stijlvolle ontwerpideeën voor interieurdesigners, architecten en kwaliteitsbewuste huiseigenaren en biedt de mogelijkheid om ruimtes volledig te transformeren met prachtige, weloverwogen kleuren.

De veelzijdigheid van onze Architects' verfformule brengt een geheel nieuwe dimensie aan creativiteit met zich mee; totale flexibiliteit van zowel kleur als glansgraad op een groot aantal oppervlakken. En op praktisch niveau zorgt het self-priming en volledig afwasbare karakter van deze verven ervoor dat ze gemakkelijk en efficiënt kunnen worden aangebracht en onderhouden, zowel binnen als buiten de drukke moderne woning of commerciële omgeving.

Je voordeur nieuw leven inblazen is een van de eenvoudigste manieren om je exterieur te updaten en de sfeer te creëren waarin je gasten in je huis wilt verwelkomen. Gebruik Architects' Matt voor een elegante matte afwerking, Architects' Eggshell voor een verfijnde lage glans, Architects' Satinwood voor een stijlvolle middenglans of Architects' Gloss voor een gedistingeerde, hoogglanzende voordeur. Elke Paint & Paper Library-kleur is beschikbaar in elk van deze vier opties.

Houd bij het kiezen van een kleur rekening met de bouwstijl, het bouwjaar en de ligging van je huis. Selecteer een tint die op comfortabele wijze complementeert - of elegant contrasteert - met het omringende metselwerk of pleisterwerk en vergeet ook het beslag niet. Een helder en levendig geel, zoals 'Chinese Emperor' zal een speels moment van vreugde brengen bij een witgepleisterd gebouw, terwijl opvallend blauwgroen 'Iguana' of zachtgroen 'Sprig' prachtig zal matchen met onbewerkt metselwerk. Het diepe exotische rood 'Soumak' zal in combinatie met natuursteen een geraffineerde en verfijnde uitstraling creëren, die elk een persoonlijkheidsvolle en mooie eerste indruk opleveren", aldus Greenall.

Meer informatie:
Paint & Paper Library
+44 (0) 161 23 00 882
mail@paintandpaperlibrary.com
www.paintandpaperlibrary.com

Publicatiedatum: