Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Furnitale met Passe Partout

De Antwerpse interieurwinkel Designshopp.be verandert haar naam naar Furnitale en kondigt een samenwerking aan met het Belgische meubelmerk Passe Partout. De zussen Hanne en Ine Lemmens, eigenaars van de winkel, zijn al lang bewonderaars van de meubels van Passe Partout. "Toen de vraag kwam of we geen interesse hadden om van onze zaak een conceptstore te maken, hebben we dan ook geen seconde getwijfeld", vertelt Ine tegen Made in Antwerpen.

De winkel, gevestigd in de historische Pieter Potkapel, heeft recentelijk het team uitgebreid en dit was de aanleiding om het concept te herzien. De CEO van Passe Partout, Dirk Steenbeke, prijst de samenwerking en benadrukt dat de winkel perfect past bij het DNA van Passe Partout. "Ze passen perfect bij ons DNA. Passe Partout groeit sterk en we waren al een tijdje op zoek naar partners om ons meubilair in onze eigen huisstijl in de markt te zetten."Bron: Made in Antwerpen

Meer informatie:
Designshopp.be
Grote Pieter Potstraat 15
2000 Antwerpen
+32 (0)477/777.321
info@designshopp.be
www.designshopp.be

Passe Partout
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse
info@passepartoutnv.be
www.passepartoutnv.be

Publicatiedatum: