Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MaterialDistrict: PEFC op beursvloer én in theater

PEFC staat van 6 tot en met 8 maart op het MaterialDistrict evenement in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op vrijdag 8 maart, vanaf 10.45 uur, organiseert PEFC het theaterprogramma 'Biobased Acceleration beyond Wood'. Tijdens het evenement informeert PEFC de bezoekers over het gebruik van gecertificeerd hout voor interieur en bouwprojecten én de positieve impact ervan op duurzaamheid en klimaatverandering.

Op de beursvloer, stand F03 en hotspot F01, toont PEFC voorbeelden van gecertificeerde houtproducten en ontvangen bezoekers een jong boompje als symbool voor het behoud van bossen en de strijd tegen klimaatverandering.In het theaterprogramma delen architecten en experts onder dagvoorzitterschap van Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie / de Bouwcampus / Building Balance ) op 8 maart hun ervaringen en inzichten over het gebruik van hout en andere biobased materialen in de bouw. Dit programma, getiteld 'Biobased Acceleration beyond Wood', belicht onder meer nieuwe regelgeving, ontwerpmethoden en technische innovaties. Sprekers zijn onder andere Timo Broersen van Finch Buildings, Rueben Kieffer van Boom, Maarten Willemen van PEFC, Laetitia Nossek van DGBC, en Alex de Rijke sinds november professor Timber Architecture aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

PEFC nodigt je uit om het MaterialDistrict evenement bij te wonen en stand F01 en F03 te bezoeken. Boek je gratis ticket via deze link.

Meer informatie:
MaterialDistrict
www.materialdistrict.com

Publicatiedatum: