Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miljoenenwoning van Fajah Lourens 11 euro in prijs verhoogd...

Vorig jaar zette Fajah Lourens, actrice, model, dj, modeontwerpster en fitnessgoeroe, haar gerenoveerde villa in de verkoop. Ze nam afscheid van haar woning omdat ze besloot naar Spanje te emigreren. De prachtige woning werd te koop gezet voor €3,8 miljoen. Echter werd de villa niet verkocht. Daarom wordt het miljoenenhuis opnieuw in de etalage gezet.

Opvallend genoeg is de woning niet in prijs gedaald, maar heeft de makelaar er elf euro bovenop gegooid. De woning staat nu te koop voor 3,8 miljoen en dus die elf euro. "Waarom denk je dat er voor die elf euro is gekozen? Met welk makelaarskantoor bel je nu?", zegt een medewerker van 11 Makelaars tegen De Telegraaf...

Potentiële kopers zullen ongetwijfeld betoverd worden door de allure van deze weelderige villa. Met een riant woonoppervlak van maar liefst 630 vierkante meter, beschikt de woning tevens over een garage van 50 vierkante meter en een gastenverblijf van 120 vierkante meter.

Publicatiedatum: