Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PortaDesign vijf jaar na overname failliet

PortaDesign, een jonge kunststof fabriek die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige kunststofmaterialen, is failliet verklaard.

In 2019 werd de kunststofspecialist overgenomen door de Bonvarlet Groep. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en staat de onderneming op omvallen. Deze week is de firma T.m. Bonvarlet/porta Design B.V., handelend onder de naam Porta Design enn Porta Design T.m. Bonvarlet, in staat van faillissement verklaard. Erik Eshuis is benoemd tot curator.

Bonvarlet bedient naast de zakelijke markt ook particuliere opdrachtgevers met alle soorten verbouwingen en interieur maatwerk. Het bedrijf biedt een totaalconcept aan voor de inrichting en aankleding van elk type winkel, horeca, showrooms en andere zakelijke panden. Ze realiseren interieurbouw en gevelbekleding op maat, van magazijn tot etalage.Meer informatie:
Porta Design
Meint Veningastraat 77
9601 KD Hoogezand
www.bonvarlet.nl

Publicatiedatum: