Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koselig Wonen opent in Driebergen

Op 15 maart opent Koselig Wonen haar deuren in Driebergen-Rijsenburg. De winkel biedt moderne woonaccessoires, zowel nieuw als tweedehands, van merken als Ferm Living en Paper Collective. De woonwinkel is vernoemd naar het Noorse woord Koselig oftewel, knus of gezellig samenzijn. "Maar ook het geluk vinden in de kleine dingen. Als het buiten donker en guur is, kun je volgens de Noren vreugde en warmte maken met een koselig moment. Een cadeautje voor jezelf", valt te lezen op de website.Eigenaar Lian, een grafisch ontwerper en stylist, is enthousiast over haar nieuwe zaak in Driebergen. De winkel zal duurzame producten verkopen en binnenkort ook preloved items accepteren. De opening belooft een inspirerende ervaring te worden voor liefhebbers van design en kleur.

"Het bevalt hier erg goed", zegt hij tegen Nieuwsblad de Kaap. "We vinden Driebergen een gezellig en gastvrij dorp, met lieve mensen en een heerlijke omgeving voor buitensport en wandelingen met onze labradoodle. Het enige dat er nog ontbrak, was een leuke winkel met woonaccessoires..."

Meer informatie:
Koselig Wonen
Traaij 93
3971 GD Driebergen-Rijsenburg
hallo@koselig-wonen.nl
www.koselig-wonen.nl

Publicatiedatum: