Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zussen openen refashioned meubelwinkel

Tweelingzussen Paula en Marijke Wichmann openen binnenkort hun nieuwe winkel, Sha & Ivy in Middelburg. Sha & Ivy is gespecialiseerd in 'refashioned meubels' en decoratieartikelen. De zussen hebben een achtergrond in de paardensport en woonden de afgelopen 17 jaar in Nieuw-Zeeland voordat ze besloten terug te keren naar Nederland, specifiek naar Zeeland.


De tweelingzussen Paula en Marijke Wichmann en hun honden Sha en Ivy.

"Sha & Ivy zijn wij begonnen in Nieuw Zeeland als een uit de hand gegroeide hobby - niet heel anders dan de paarden. Onze paarden hebben wij helaas in Nieuw Zeeland moeten laten maar wij zijn zeer gemotiveerd en enthusiast om onze passie voor circulaire meubels in Nederland voort te zetten", aldus Paula en Marijke.

In 2023 zijn ze terug naar Nederland gekomen vanwege de verslechterende gezondheid van hun moeder. Ze hebben besloten om zich in Zeeland te vestigen. "Sha & Ivy is vernoemd naar onze grootste liefde - onze honden. Sha is helaas overleden in 2023 maar als je onze winkel in persoon komt bezoeken is de kans groot dat Ivy er ook is."

Meer informatie:
Sha & Ivy
www.shaandivy.com

Publicatiedatum: