Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Willem van Lunteren stond 45 jaar aan het roer van M2 Vloeren

45 jaar heeft Jan Willem van Lunteren aan het roer gestaan van M2 Vloeren. Hij is de vorige eigenaar van het bedrijf, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1927 toen de opa van Jan Willem met textiel begon in Hoogland.
Met een hart voor vakmanschap en toewijding aan kwaliteit heeft Jan Willem het bedrijf zien groeien. Van een bescheiden winkel van 60 m² tot een indrukwekkende ruimte van 600 m². Het begon allemaal met textiel, maar in 1956 is ook de vloerbedekking erbij gehaald. Pas vanaf 1988 is textiel helemaal verdwenen en heeft Jan Willem het bedrijf geleid waarbij de focus alleen lag op vloerbedekking.


Jan Willem van Lunteren.

Een van de meest gedenkwaardige momenten van Jan Willen binnen zijn tijd bij M2 Vloeren (van Lunteren toentertijd) was de annexatie van Hoogland bij Amersfoort. Jan Willem ging per direct naar het stadhuis en zei: "Amersfoort heeft er een stoffeerder bij". De deuren van mogelijkheden gingen open voor het bedrijf. Mooie projecten zijn gerealiseerd met als één van de hoogtepunten: het Stadhuis van Amersfoort, zowel na de brand als bij nieuwbouw.

Zijn favoriete aspect van het werk? Marmoleum leggen. Een specialistische vaardigheid die hij met trots heeft geleerd aan vele anderen. Hoewel hij nu voornamelijk geniet van een welverdiend pensioen, een kop koffie en het geven van advies, heeft Jan Willem zijn voetdruk achtergelaten binnen het bedrijf waarbij Peter Jan van Lunteren al enige tijd het roer heeft overgenomen. Bedankt voor al je inzet en alle jaren toewijding aan van Lunteren en M2 Vloeren.Meer informatie:
M2 Vloeren
Riddererf 1
3861 PT Nijkerk
033-450 50 30
info@m2vloeren.nl
www.m2vloeren.nl

Publicatiedatum: