Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw kennisspel: wat weet jij van interieur?

Deze week is het kaartspel 'De Interieur Quiz' officieel gelanceerd in Amsterdam. Het nieuwe kennisspel voor interieurliefhebbers is ontwikkeld door Eva van de Ven (vtwonen Weer verliefd op je huis, SBS6), Amanda van Dommele (Je huis op orde, SBS6) en Mark Timo (De Interieur Club)."Hoe zat het ook alweer met die standaardmaten? Wanneer mag je iets antiek noemen? Wie is de ontwerper van die ene designstoel? Wat zijn de kenmerken van Neogotiek? Veel van deze antwoorden hebben we ooit wel geweten en zit ergens ver weg, maar het zou leuk zijn om deze informatie weer op een leuke manier bij te spijkeren", aldus Amanda.

Mark Timo: "Door deze behoefte ontstond dit spel, De Interieur Quiz. Het maken ervan leverde al veel leuke momenten op. We kwamen erachter dat als de één een antwoord wel wist, de ander die vaak dan niet wist, en andersom."

"Je merkt dat je kennis bestaat uit wat je hebt meegemaakt, wat je voor studie hebt gedaan, waar je interesses liggen en daarnaast wat je bijblijft. Dit is dan ook hetgeen wat aan de voorgrond zit. Maar net die andere feitjes en leuke weetjes willen wij je op deze speelse manier weer bijbrengen, net zoals ze bij ons weer een lampje hebben doen branden" aldus Eva.Het kaartspel met 70 kennisvragen is nu als pre order te bestellen en officieel te koop vanaf 1 maart via de website.

Meer informatie:
De Interieur Quiz
www.deinterieurquiz.nl

Publicatiedatum: