Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jolien Monnissen versterkt Mecam-team

"Met groot enthousiasme deel ik mijn nieuwe hoofdstuk: bij Mecam Group stap ik in de rol van marketing verantwoordelijke", deelt Jolien Monnissen op social media. Na jaren gewerkt te hebben bij Veldeman Bedding is ze aan de slag gegaan bij TRIXXO Group. Toch liet de interieurbranche haar niet los. "Mijn liefde voor de meubel- en retailsector bleef te groot waardoor ik maar al te graag naar deze sector terugkeer."

Door de overstap naar de meubelproducent uit Dilsen-Stokkem komt Jolien een oude bekende tegen. "En een extra plus: let's do this again, Kathy Baeten. Blij met jou In mijn team." Tijdens haar Veldeman Bedding-tijd hebben de twee al samengewerkt.De Mecam Group produceert al 46 jaar zitmeubelen in het Belgische Limburg. Het merkenportfolio van het familiebedrijf bestaat uit de labels: Neo-Style, Ligna (i.s.m. DFM), Moome, Indera, Authentix en Otium Care.

Meer informatie:
Mecam Group
Vilvertstraat 11
3650 Dilsen-Stokkem
+32 (0)89 79 82 99
info@mecamgroup.be
www.mecamgroup.be

Publicatiedatum: