Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Twee designiconen' present op ADW 2024

Antwerp Design Week (ADW) kondigt met trots twee designiconen aan: HAY Belgium en Vitra. HAY Belgium, bekend om zijn eigentijdse ontwerpen, en Vitra, wereldwijd erkend voor zijn tijdloze meubelstukken, zullen beide schitteren tijdens de komende ADW-editie. Met hun nieuwe items, waaronder de Ceramic Table van Muller van Severen, belooft HAY Belgium een trendy showroom te zijn tijdens dit evenement.


Meubilair van HAY Belgium.

De aanwezigheid van deze toonaangevende merken maakt Antwerp Design Week een 'niet-te-missen' evenement voor liefhebbers van design en interieur. Van 2 tot 7 juni 2024 brengt dit jaarlijkse evenement hoogwaardige designmerken samen in en rond Antwerpen, waardoor het B2B-publiek de mogelijkheid heeft om een professionele citytrip te plannen.

Tijdens Antwerp Design Week kunnen bezoekers verschillende districten en merken binnen hun interessegebied ontdekken, met verschillende vervoersopties zoals eigen vervoer, shuttles en taxi's. Elk locatie biedt een speciale ontvangst, waardoor bezoekers een unieke en inspirerende ervaring beleven.

Naast het bewonderen van de nieuwste ontwerpen en trends in design, kunnen bezoekers ook genieten van het bruisende leven dat Antwerpen te bieden heeft. Van culturele bezienswaardigheden tot culinaire hoogstandjes, Antwerp Design Week biedt een complete ervaring voor designliefhebbers en professionals in de industrie.


Een sofa van Vitra.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
[email protected]
www.adw.life

Publicatiedatum: