Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laatste mogelijkheid voor bijwonen van het event

Lanceringsbijeenkomst voor landelijke campagne promotie houten vloeren

Stichting Promotie Houten Vloeren is in januari gestart met het informeren van parketspecialisten in het hele land over de nieuwe landelijke campagne voor het promoten van houten vloeren. Maandag 26 februari is de laatste bijeenkomst. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nog tot vrijdag 23 februari.

Tijdens de bijeenkomst neemt Guido Brouwer van het creatieve marketingbureau GB10 de parketspecialisten mee in de diepte van de campagne. De keymessage is 'als je van ├ęcht hout' en de afzender is eerlijke vloeren.Voordelen houten vloer
Bij de campagne gaat het over de voordelen van houten vloeren. Want houten vloeren zijn niet alleen natuurlijk mooi, maar ook een duurzame keuze die het milieu respecteert. Een houten vloer gaat veel langer mee, kan indien gewenst worden aangepast aan veranderde woonsmaak, vereist weinig onderhoud, is perfect compatibel met vloerverwarming en draagt bij aan een positieve CO2-opslag, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor elke bewuste consument.

Point-of-sale
Om deze voordelen van houten vloeren effectief te communiceren naar een breed publiek, is er point-of-sale (POS) materiaal ontwikkeld waarmee de parketspecialisten de boodschap van duurzaamheid en kwaliteit direct overbrengen aan de consument. Deze pos is niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarmee het direct een 'conversation starter' is tussen de consument en de vakspecialist.

De campagne wordt ondersteund door de website www.eerlijkevloeren.nl, waar consumenten en professionals alle informatie kunnen vinden over de voordelen en het onderhoud van houten vloeren. Daarnaast zijn sociale mediakanalen zoals Instagram, Facebook en Pinterest in gebruik genomen om de boodschap van eerlijke vloeren te versterken.

Ben je parketspecialist en wil je onderdeel zijn van een beweging die de waardering voor houten vloeren nieuw leven inblaast? Meld je uiterlijk vrijdag 23 februari aan voor de laatste bijeenkomst door een mail te sturen naar info@parketinformatie.nl. De bijeenkomst is maandag 26 februari, 13.30 uur bij Joka in Rotterdam.

Meer informatie:
Stichting Promotie Houten Vloeren
info@parketinformatie.nl
www.parketenvloerverwarming.nl
www.eerlijkevloeren.nl

Publicatiedatum: