Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Interior Group lanceert PVC-label Ekofloors

“Staan te popelen om de collecties te presenteren"

Dutch Interior Group (DIG) introduceert een nieuw PVC-merk, EKOFLOORS genaamd. De Overijsselse vloerengroothandel onthult het label, dat bestaat uit 46 vloeren afkomstig uit diverse collecties. Deze vloeren kunnen volledig hergebruikt worden, omdat de grondstoffen enkel afkomstig zijn van schone materialen. EKOFLOORS omvat de volgende collecties: EKO Herringbone & Kingsize, EKO Excellent, EKO Solid en EKO Stone.

"Na een succesvolle introductie eind december, staan we te popelen om deze prachtige collecties te presenteren", vertelt Gerrald Bronkhorst van de onderneming uit Vriezenveen. "Met de vier unieke collecties, die variëren in slijtlaagdikte van 0,3 mm tot 0,55 mm, is er voor ieder wat wils."

Duurzaam en realistisch
Bij EKOFLOORS zijn ze gepassioneerd in het creëren van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Alle PVC-vloeren hebben een realistische, voelbare structuur. Dat maakt dat de houtlook vloeren niet van een echte houten vloer zijn te onderscheiden, en dat de tegellook vloeren niet van een echte tegelvloer zijn te onderscheiden.Gehele verhaal moet kloppen
Bij EKOFLOORS geloven ze dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan, en daarom streven ze ernaar om vloeren te leveren die zowel esthetisch aantrekkelijk als milieuvriendelijk en betaalbaar zijn. Niet alleen de vloeren zijn duurzaam. Het hele verhaal om de collecties heen moet kloppen. Daarom zijn de verpakkingen van de EKOFLOORS-vloeren op waterbasis en recyclebaar. Daarnaast wordt logistiek er alles aan gedaan om zo min mogelijk uitstoot te creëren.Voor meer informatie:
Ekofloors
Nijverheidsweg 21
7671 DA Vriezenveen
0546 898 955
info@ekofloors.nl
www.ekofloors.nl