Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
pCon naadloos gekoppeld met bedrijfssoftware van Initeam

'Artikelbeheer is grote uitdaging in de wereld van interieurdesign'

pCon van EasternGraphics is een 3D-configuratieplatform dat momenteel samenwerkt met meer dan 550 leveranciers. Deze 3D-tool wordt hoofdzakelijk ingezet in de projectenmarkt en door interieurontwerpers. Dankzij de automatische actualisering van gegevens in zowel applicaties als op de website, blijft de informatie van de producenten steeds actueel.

De pCon Basket biedt de mogelijkheid om offertes op te maken, maar biedt verder geen aanvullende mogelijkheden. Daarom werd de software van pCon gekoppeld met Furnqube, een programma van Initeam dat zich richt op de administratieve afhandeling, zoals het beheren van verkooporders, voorraden, bestellingen, betalingen, planning en facturatie. De software is gemaakt voor de interieur- en slaapcomfortbranche in de cloud.Beheren van artikelen
Bij Initeam zien ze dat het beheren van artikelen een van de grootste uitdagingen is in de wereld van interieurdesign. Een sofa is bijvoorbeeld beschikbaar in diverse formaten, finishes, en met uiteenlopende soorten poten, enzovoort, waardoor er tienduizenden verschillende varianten van een enkel bankstel kunnen bestaan.

Klanten hebben nu de mogelijkheid om binnen de pCon-software ingewikkelde producten samen te stellen en deze samenstellingen zonder problemen over te zetten naar de bedrijfssoftware van Initeam. Dit zorgt niet alleen voor een foutloze productconfiguratie, maar waarborgt ook dat de prijsbepaling precies is. Werd een productsamenstelling al eerder gemaakt dan zal Furnqube dit meteen herkennen en de prijzen updaten.


Klik op de foto om te vergroten.

Visuele offertes en gekoppeld documentenbeheer
Een beeld spreekt vaak meer dan duizend woorden, met name in de context van productconfiguratie. Om die reden integreert Initeam afbeeldingen van pCon in haar software. Dit stelt interieurontwerpers in staat om niet alleen de configuratie te bepalen, maar ook direct het uiteindelijke ontwerp te visualiseren, waardoor het vertrouwen van de klant toeneemt.

De gegevens die de digitale informatie uit pCon bevatten, worden eveneens automatisch gekoppeld aan de offerte en/of de verkoopdocumenten bij het importeren, door de integratie met Microsoft's OneDrive.

Meer informatie:
Initeam
Rijksweg 57
8870 Izegem
+32 (0)51 30 85 37
info@initeam.com
www.initeam.com

Meer informatie:
EasternGraphics Benelux B.V.
Beemdstraat 1B
5653 MA Eindhoven
040 720 0650
info@easterngraphics.nl
www.pcon-solutions.com

Publicatiedatum: