Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flanders Flooring Days 2024:

'Vier dagen om alle vloertrends te ontdekken'

Heb je een passie voor vloeren? Dan staat 13 tot 16 mei vast met stip in je agenda. Voor de derde keer verzamelen professionals zich tijdens Flanders Flooring Days om nieuwe producten te leren kennen,nieuwe en potentiële partners te ontmoeten en trends in de Europese soft and hard flooring industry te ontdekken. Producenten OSTA, FN Neuhofer, Unifloor en Alfa Carpets lichten alvast een tipje van de sluier.

Kwalitatieve vloerbedekking: daar draait het om tijdens Flanders Flooring Days. Toonaangevende Europese producenten presenteren hun nieuwste harde en zachte vloeren, en afgeleide producten. Heel wat Vlaamse deelnemers verwelkomen bezoekers in hun eigen showrooms. Anderen verwelkomen hen op hun stand in The Hub in Kortrijk Xpo. In vier dagen ontdek je wat leeft in de sector: van showroom naar The Hub naar een gezellig netwerkdiner. Want Flanders Flooring Days is ook de ideale gelegenheid om van bourgondisch Vlaanderen te proeven.


Parquet Vinyl van Lamett.

Leg je bezoek vast
Kijk je uit naar een ontmoeting met een bepaald bedrijf of wil je een product beter leren kennen, registreer dan alvast je bezoek. Zo kan je aangeven bij welke deelnemers je langs wilt gaan. Dit geldt zowel voor een bezoek aan de showrooms als aan de standen in The Hub. Na registratie nemen de geselecteerde bedrijven contact met je op om verder af te spreken. Voor het transport tussen de showrooms en The Hub kan je steeds op onze gratis shuttleservice rekenen.

“OSTA, weverij van wollen en hoogwaardige vloerkleden en kamerbreed tapijt. Gedreven door een rijke weeftraditie, deskundig vakmanschap en een onwrikbare toewijding aan innovatie en kwaliteit. Onze toewijding aan duurzaamheid is diepgeworteld in elk facet van onze activiteiten. Door deze kernwaarden naadloos in onze processen te verweven, creëren we een uniek productassortiment dat aansluit bij onze diverse wereldwijde klantenkring.”


Jumpax ondervloer van Unifloor.

Verken The Hub
The Hub verzamelt verschillende wereldspelers in de industrie op één plek. Zo tekent FN Neuhofer present, een familiebedrijf met 374 jaar ervaring in de houtverwerking dat meer dan ooit inzet op innovatie en kwaliteit. “Onze nieuwe digitale machine voor het printen van oppervlakken is een veelbelovende aanvulling op ons bestaande digitale drukcentrum", zegt eigenaar en CEO Franz Neuhofer. “Hiermee kunnen we mdf, metaal, hard kunststofschuim en flexibel schuim bedrukken en akoestische panelen, profielplaten, vloerdelen, wandbekleding en keukenplinten personaliseren.”


Het team van FN Neuhofer.

De Nederlandse specialist Unifloor presenteert egaliserende ondervloeren met de beste contactgeluidreductie voor een tijdbesparende installatie en een langdurig gebruik. “Daarbij zijn onze houtma-terialen FSC-gecertificeerd en beschikken onze ondervloeren bijna allemaal over een EPD, de uitgebreide milieubalans volgens ISO14025 en EN15804”, vertelt algemeen directeur Edwin Zaaijer. Bij de producenten van soft flooring vinden bezoekers Alfa Carpets, dat tapijten ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert.


Tapijt van Alfa Carpets.

Meer informatie:
Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com

Publicatiedatum: