Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SieMatic onthult trendkleuren van 2024

Wood Kick is een van de trendkleuren van 2024. Althans volgens de Zweedse Academie NCS-Colour die zich sinds 2013 bezighoudt met trendvoorspellingen, ontwikkeld door een team van internationale kleur- en designprofessionals. Het Wood Kick-kleurpalet verwijst naar meer natuurlijk geïnspireerde elementen. ​Deze kleurtrend komt tot uiting in SieMatic’s nieuwste stijlwereld, Mondial.



Eén van de NCS-kleurtrends in 2024 is Wood Kick. Deze trend symboliseert een verlangen naar natuurlijke eenvoud en authenticiteit. Wood Kick staat voor een diepe verbinding met de natuur en biedt een tegenwicht tegen de overweldigende digitale realiteit. De kleurenpallet van deze trend bestaat uit rustgevende groen- en aardetinten en sobere beige nuances die het serene van de natuur echoën. ​



SieMatic heeft deze trend vakkundig geïntegreerd in haar laatste keukenstijl, Mondial. In dit ontwerp zien we een rijke toepassing van expressieve natuurstenen en verschillende houtsoorten, die zowel in textuur als kleur de essentie van de Wood Kick-trend weerspiegelen. Dit resulteert in een serene, uitgebalanceerde ruimte die zowel de esthetiek als het welzijn bevordert. Met de lifestyle Mondial biedt SieMatic opnieuw een oase van rust in het hectische digitale tijdperk, waardoor de keuken niet alleen een plek is om te koken, maar ook een ruimte om te ontspannen en te herbronnen.



Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com

Publicatiedatum: