Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wesley Lambregts van Marquardt Küchen:

"Trots dat ik deze stap samen met mijn schoonouders mag maken"

Marquardt Küchen Oisterwijk, gevestigd in het centrum van Oisterwijk, verwelkomt sinds april 2023 consumenten in hun showroom. Het team bestaande uit Hannie, Johan en Wesley biedt Duitse keukens met stenen werkbladen, geproduceerd met materialen van de beste kwaliteit. Als onderdeel van Marquardt Küchen Nederland leveren ze een breed scala aan werkbladen, variërend van graniet tot composiet, marmer, keramiek en meer.


Het team van Marquardt Küchen Oisterwijk, bestaand uit: Johan, Wesley en Hannie.

Wesley Lambregts: "Sinds 1 april 2022 combineer ik mijn ruime ervaring in de keukenbranche met het ondernemerschap, als franchisenemer bij Marquardt in de mooie winkel in het sfeervolle, Brabantse Oisterwijk. Ik ben er trots op dat ik deze stap samen met mijn schoonouders mag maken en vind het fijn dat Hannie mij helpt bij allerlei administratieve handelingen, die er nu eenmaal bijhoren." Johan, Hannie en Wesley, ontvangen je in een overzichtelijke, ruime showroom met 18 keukens. ‘Make it Personal’ is hun visie.

Meer informatie:
Marquardt Küchen Oisterwijk
www.marquardt-kuchen.nl

Publicatiedatum: