Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brabantia onthult kleurenpalet voor 2024

Het ontwerpteam van Brabantia komt met een nieuw kleurenpalet voor de Brabantia afvalemmers, waarmee je makkelijk de look en feel van elke kamer kunt veranderen. Het kleurenpalet van 2024 bestaat uit Jade Green, Mellow Yellow, Satin Taupe en de wat meer ingetogen Mineral Infinite Grey, Confident Grey en Soft Beige.

"De 2024 kleuren van Brabantia zijn met elkaar verbonden: ze kunnen perfect worden gemixt en gematcht. Met de combinaties geef je een nieuwe en creatieve boost aan je huis", Twan Verdonck, Creative Director.Trendy trio
De gedurfde nieuwe Brabantia kleuren Jade Green, Mellow Yellow en Satin Taupe doen het perfect in lichtere én donkere interieurs. De sterke en verzadigde Satin Taupe straalt een koele verfijning uit, het is een neutrale kleur met een metaalachtige glans die elke kamer moeiteloos warm en stijlvol maakt. Hotel chique, maar dan thuis. De nieuwe Mellow Yellow is fris en anders – het doet denken aan citroensorbets of aan een straal zonlicht in de vroege ochtend. Deze kleur brengt energie en licht! Met het zachte Jade Green breng je de natuur naar binnen en je stijl in balans. Natuurlijke klasse, die ook past bij de Brabantia keukencollectie.

Dit nieuwe trio geeft stijl en karakter aan je interieur, of je ze nu gebruikt in een donkere of industriële keuken, een Japandi- of natuurlijke inrichting. Je ziet ze vanaf maart 2024 terug op NewIcon en Bo Pedaalemmers, Touch Bins en zelfs Broodtrommels.Natuurlijke schoonheden
Op zoek naar rust en kalmte? Brabantia's basiskleuren Mineral Infinite Grey, Confident Grey en Soft Beige gaan heel natuurlijk op in je interieur en geven je kamer een harmonieuze uitstraling. De NewIcon Pedaalemmers, Touch Bins en de Bo Touch Bins zijn vanaf maart 2024 verkrijgbaar in deze rustgevende tinten. Bo Afvalemmers zijn er nu ook in Soft Beige. En er is meer nieuws voor de keuken, zoals Broodtrommels in Soft Beige. Mooi in een lichte keuken, maar ook in een vintage of rustiek interieur.Vanaf maart 2024 zijn de nieuwe kleuren beschikbaar voor een aantal Bo Afvalemmers, Touch Bins en Pedaalemmers. Ook de Brabantia Broodtrommels met Schuifdeksel en Klepdeksel zijn dan verkrijgbaar in de nieuwe kleuren.

Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com

Publicatiedatum: