Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand in pand van webwinkel Bol

Gisterenochtend (20 februari) is er een brand uitgebroken in het pand van webwinkel Bol in Waalwijk, veroorzaakt door een defect in de motor van een perscontainer voor papier. Alle medewerkers werden geëvacueerd terwijl de brandweer snel ingreep en de brand in de container bluste. Ondanks de snelle reactie hing er nog geruime tijd rook in het gebouw, wat leidde tot het gebruik van een rookverdrijver. Dat meldt het Brabants Dagblad (BD).


Woordvoerder Jascha Hagendoorn verklaarde dat de medewerkers nog dezelfde ochtend hun werk konden hervatten, aangezien de brand zich beperkte tot een retourcentrum waar teruggestuurde pakketjes verwerkt worden. Deze gebeurtenis zou geen invloed hebben op de verzendtijden van bestelde producten. Het pand bevindt zich aan De Kroonweg in Waalwijk, waar naast het retourcentrum ook een groot distributiecentrum gevestigd is.

De oorzaak van de brand bleef onbekend volgens Hagendoorn, hoewel deze zich beperkte tot papier en karton van retourpakketjes die niet meer bruikbaar waren.

Bron: BD

Meer informatie:
Bol
www.bol.com

Publicatiedatum: