Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Baenks Fashionable Furniture opent brandstore

Baenks Fashionable Furniture, de franchiseformule gespecialiseerd in zitmeubilair, opent een nieuwe brandstore in Broek op Langedijk. Met deze uitbreiding stijgt het totale aantal Baenks-vestigingen in Nederland naar 14. Elisa Mulder, Salesmanager bij Woonrijk, deelt haar enthousiasme: "De brandstore van Baenks onderscheidt zich duidelijk van onze andere woonmerken; de winkelbeleving is compleet anders, en dit horen wij ook terug van onze bezoekers."Met een oppervlakte van 750m2 biedt Baenks als hardfranchiseformule een volledige ontzorging op het gebied van service, inkoop en marketing. Dit betekent dat ondernemers zich volledig kunnen concentreren op het effectief runnen van hun winkel, terwijl het Baenks-merk de verantwoordelijkheid draagt voor alle operationele en promotionele aspecten.

Baenks is een hardfranchiseformule van de Internationale Meubel Groep, met het servicekantoor gevestigd in Etten-Leur. Van daaruit worden de aangesloten ondernemers ondersteund op het gebied van inkoop, automatisering en marketing.

Meer informatie:
Baenks Fashionable Furniture
www.baenks.nl

Publicatiedatum: