Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topstairs gaat samenwerking aan met Hebeta

Producent van PVC overzettreden voor traprenovatie “Topstairs”, is een samenwerking aangegaan met groothandel Hebeta uit Genemuiden. Reeds vele jaren maakt Topstairs van PVC vloeren overzettreden op maat van ruim 20 A-merken, waaronder die van Hebeta / Montinique.

In 2019 is Topstairs begonnen met het ontwikkelen van overzettreden van PVC vloeren welke op Europees niveau als model zijn geregistreerd en beschermd, zo verteld de oprichter van het bedrijf Edward Döderlein de Win. Dit naast de onbeperkte keuze van ruim 600 verschillende decors. Want de trap kan dus in hetzelfde decor als de vloer worden doorgezet. Of de vloer nu in visgraat of plankdecor is, het maakt niet uit.

Topstairs maakt reeds enige jaren van de vloerdelen van Hebeta traptreden, maar door deze samenwerking kunnen de dealers van Hebeta / Montinique dus heel makkelijk bij Topstairs hun bestelling doorgeven en levert Hebeta de benodigde materialen aan Topstairs. Topstairs en Hebeta ontzorgen op deze manier hun dealers en Topstairs zorgt vervolgens voor de productie en levering (en evt begeleiding).

Als Hebeta / Montinique dealer kan men zich tegen een geringe vergoeding van 150 euro aanmelden als Topstairs dealer en men krijgt vervolgens via PostNL een mooie tafeldisplay, dwarsdoorsnede van een trede en een 200 flyers voor de geïnteresseerde klant.

Ter gelegenheid van deze unieke samenwerking zal Hebeta binnenkort haar dealers een mini-display cadeau doen. Dit pennenbakje dient niet alleen als showcase voor de unieke overzettreden, maar is ook een nuttig bureauproduct.

Meer informatie:
Topstairs
info@topstairs.eu
www.topstairsprofessional.eu

Publicatiedatum: