Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Remi Groothuis van De Delmar:

'Doorzettingsvermogen maakt het bedrijf ondanks alle tegenslagen veerkrachtig'

Remi Groothuis van De Delmar Projectinrichters is trots op het feit dat zijn bedrijf is opgenomen in de lijst van FD Gazellen, die de snelst groeiende bedrijven van Oost-Nederland erkent. Hij benadrukt echter dat het succes niet altijd vanzelfsprekend was en vertelt over de uitdagingen die zijn familie en bedrijf hebben doorstaan in de afgelopen vijftig jaar.


Remi Groothuis, eigenaar van De Delmar Projectinrichters.

Het bedrijf, opgericht door zijn vader Harry Groothuis in 1971, begon als een handel in diverse goederen en groeide uiteindelijk uit tot een kantoorinrichtingspartner. Een tragisch auto-ongeluk waarbij Remi’s oudere broer was betrokken en een verwoestende brand brachten echter grote tegenslagen met zich mee. "Ondanks tegenslagen heeft het doorzettingsvermogen het bedrijf veerkrachtig gemaakt", vertelt Remi aan het platform Twentse Familiebedrijven.

Ondanks deze moeilijkheden slaagde De Delmar erin te overleven en te groeien, mede dankzij de steun van familieleden en de veerkracht van Remi. Hij streeft naar vooruitgang en duurzaamheid in zijn bedrijf, met een focus op circulaire praktijken en het geluk van zijn medewerkers. Remi's filosofische levenshouding en vastberadenheid om door te zetten, geïnspireerd door zijn ouders, dragen bij aan het voortbestaan en de groei van De Delmar.

Lees hier het complete interview van Twentse Familiebedrijven.

Meer informatie:
De Delmar Projectinrichters
Lutkeberg 69
7678 AJ Geesteren
0546-632525
info@delmar.nl
www.delmar.nl

Publicatiedatum: