Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wereldexpo in Japan met zoveel mogelijk Belgische producten

Oproep Fedustria aan haar leden

Fedustria roept haar leden op om deel te nemen aan het aankomende webinar over de Belgische deelname aan Expo 2025 Osaka. De volgende Wereldtentoonstelling zal plaatsvinden van 13 april 2025 tot en met 13 oktober 2025, en België zal opnieuw aanwezig zijn met zijn eigen paviljoen.

In samenwerking met BelExpo, het Belgisch Commissariaat-Generaal voor de Internationale Tentoonstellingen, organiseert Fedustria dit webinar op woensdag 21 februari om 15:00 uur. Tijdens dit evenement zal de nieuwe Commissaris-generaal van BelExpo, Dhr. Pieter De Crem, een toelichting geven over de Belgische deelname aan Expo 2025 Osaka.

Gedurende het webinar zal er meer informatie worden verstrekt over het gebouw en de geplande inrichting van het Belgisch paviljoen, evenals over de lopende aanbestedingen. Geïnteresseerde leveranciers zullen ook de mogelijkheid hebben om vragen te stellen aan BelExpo.

Fedustria is nog op zoek naar fabrikanten van diverse producten, waaronder kantoor-, terras-, restaurant-, theater- en zitmeubilair, verduisterende gordijnen, losse verlichtingsarmaturen en winkelinrichting.

Leden die geïnteresseerd zijn om hun producten internationaal te promoten tijdens Expo 2025 Osaka, worden aangemoedigd om zich snel in te schrijven voor het webinar. Na registratie ontvangen zij een link om op 21 februari deel te nemen.

"Laten we samen de Belgische creativiteit en vakmanschap in de schijnwerpers zetten op dit prestigieuze evenement", roept woordvoerder Kevin Snyders belangstellenden op om zich aan te melden.

Hier kun je je inschrijven.

Publicatiedatum: