Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carl Hansen & Kewlox: nieuwe namen voor Antwerp Design Week

De laatste toevoegingen aan de line-up van Antwerp Design Week 2024 zijn geen onbekenden: Carl Hansen, beroemd om zijn tijdloze ontwerpen, en Kewlox (zie productfoto onder), bekend om haar modulaire opbergsystemen, zullen deelnemen aan deze veelbelovende editie.

Deze gerenommeerde merken zullen zich vestigen in het bruisende district Downtown, gelegen in het hart van Antwerpen. Hier kunnen bezoekers wandelen of fietsen van het ene merk naar het andere, terwijl ze onderweg genieten van het levendige stadsleven.

Naast Carl Hansen (zie productfoto rechts) en Kewlox zullen ook andere gerenommeerde namen hun opwachting maken in District Downtown, waaronder BuzziSpace, Cosentino, Domani, Flamant, Hay, Melmath, Scapa Home en Vitra.

Antwerp Design Week (ADW) biedt een gevarieerd scala aan designervaringen verspreid over vijf levendige districten in en rond Antwerpen. Elk district heeft zijn eigen unieke karakter en verwelkomt bezoekers met inspirerende locaties.

Van het historische centrum tot de industriƫle buitenwijken met talloze hoofdkantoren en magazijnen: ADW belooft een boeiende verkenning van de diverse designscenes van de stad.

Voor meer informatie en het boeken van tickets vanaf april 2024, bezoek www.adw.life. Tickets beschikbaar vanaf april 2024.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
admin@adw.life
www.adw.life

Publicatiedatum: