Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zes Belgische merken zetten de deuren open tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen

Van 25 tot en met 29 maart 2024, biedt de Vlaamse regio Kortrijk een unieke gelegenheid voor professionals in de meubelbranche. Zes vooraanstaande Belgische meubelmerken bundelen hun krachten tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen, een exclusief evenement waar innovatie en inspiratie samenkomen.

Bedding producent Revor Group, meubelfabrikanten Castle Line, Vipack, Meubar, Evan, en zetelfabrikant Demuynck openen hun deuren voor een bijzondere huisshow, waarbij zij hun nieuwste collecties en innovaties presenteren aan belangstellenden.

Dit evenement belooft volgens de organisatie een verrijkende ervaring te worden, waar je de gelegenheid hebt om de visie en stijl van elk merk te ontdekken. "Of het nu gaat om interieurmeubelen, outdoormeubelen, designstukken, tijdloze ontwerpen of klassieke meubels, je zult gegarandeerd vinden waar je naar op zoek bent tijdens de West-Vlaamse Meubeldagen", laat woordvoerder Robin Saelens weten.

Op drie verschillende locaties in de regio Kortrijk kun je in alle rust de collecties bewonderen en inspiratie opdoen voor jouw projecten. Naast het bekijken van de prachtige collecties, krijg je ook de kans om fabrieksbezoeken te doen en te netwerken met vertegenwoordigers van de merken.

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan de West-Vlaamse Meubeldagen,
kun je je eenvoudig inschrijven via de website.

Meer informatie:
West-Vlaamse Meubeldagen
www.westvlaamsemeubeldagen.be