Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitgebrande meubelzaak zou komende zondag de deuren sluiten

Op woensdag 14 februari brak er een flinke brand uit in Woonoutlet Huissen. De dagen na de vlammenzee is het duidelijk geworden dat er veel schade is bij de meubelzaak. Nu blijkt dat Woonoutlet Huissen komende zondag (18 februari) sowieso de deuren zou sluiten. Een camping- en sportzaak zouden erin trekken. Echter kan dat plan nu niet doorgaan. "Het is heftig. Een deel van de meubels zal misschien met een flinke korting nog verkocht kunnen worden", zegt pandeigenaar Frans Oosterbaan tegen BN DeStem.



Op social media deelt de meubelzaak een (oud) bericht met de tekst: ‘Het pand staat nog helemaal vol! De winkel moet 100 procent leeg zijn voor zondagmiddag. Alles is direct leverbaar, geen wachttijden'. Het was het enige bericht van het bedrijf op Facebook. De eigenaar van de zaak heeft (nog) niet gereageerd op de brand.



De brand verspreidde zich snel door een gasleidinglek. De brandweer kon na het afsluiten van de gastoevoer de brand onder controle krijgen op de woonboulevard, hoewel de brandweer het dakbeschot nog controleerde om verdere risico's uit te sluiten. De brand bleef gelokaliseerd in het magazijn, wat resulteerde in minimale schade aan het pand zelf. Het gebied rondom het industrieterrein werd afgesloten voor verkeer, wat leidde tot tijdelijke verstoringen in het openbaar vervoer. Ook bij de buren, Keukenbedrijf Lentjes, is veel schade.

Bron: BN DeStem

Publicatiedatum: