Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dick de Boer neemt na 38 jaar afscheid van Interfloor, Paul Dogger volgt hem op

Met genoegen kondigt Interfloor Tapijt B.V. vandaag de pensionering aan van Dick de Boer, na bijna vier decennia (om precies te zijn 38 jaar) van toegewijde dienst. Dick heeft gedurende zijn indrukwekkende loopbaan een onschatbare bijdrage geleverd aan het bedrijf, en Interfloor wil deze gelegenheid aangrijpen om hem hartelijk te bedanken voor zijn toewijding en harde werk, laat directeur Lens Nekeman weten.

Vanaf 1 april 2024 zal Dick de Boer beginnen aan een welverdiend pensioen. Hoewel zijn expertise en aanwezigheid zullen worden gemist, kijkt de vloerenleverancier er met vreugde naar uit om hem dit nieuwe hoofdstuk van zijn leven te zien omarmen.

Opvolger
Als opvolger van Dick verwelkomt Interfloor met trots Paul Dogger (zie foto), die vanaf 1 maart 2024 bij het bedrijf in dienst treedt als de nieuwe salesmanager. Paul brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, en het bedrijf is ervan overtuigd dat hij naadloos zal aansluiten bij het team.

Gedurende de maand maart zal er een soepele overgang plaatsvinden, waarbij Paul de gelegenheid zal krijgen om kennis te maken met de gewaardeerde klanten en partners van Interfloor. Het bedrijf zal streven naar een vlotte overdracht van taken, zodat de dienstverlening aan de klanten zonder onderbreking kan worden voortgezet.

Hieronder vind je de contactgegevens van Paul Dogger voor het geval er vragen zijn of verdere informatie gewenst is:
Telefoon: 06 451 90 880
Email: pdogger@interfloor.nl

Als er naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen of opmerkingen zijn, staat het team van Interfloor natuurlijk altijd klaar om te helpen.

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl


Publicatiedatum: