Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Espoo verzamelt al het moois van Scandinavië

Espoo, gevestigd in de bruisende Kloosterstraat in Antwerpen, is een ware schatkamer van Scandinavisch design. Sinds de oprichting in 2009 door pionier Dries Brys, is Espoo dé bestemming voor liefhebbers van stijlvol, minimalistisch en warm interieur uit het Noorden. Na een verhuizing in 2017 blijft Espoo trouw aan zijn missie, nu onder het beheer van CEO Goele Vermeeren en haar schoonbroer Filip Versmissen.



De winkel biedt een uitgebreide selectie van gerenommeerde merken zoals Hay, Muuto en Ferm Living. Naast meubilair en accessoires is Espoo ook gespecialiseerd in op maat gemaakte meubelstukken, waarbij klanten kunnen kiezen uit een scala aan kleuren, stoffen, formaten en uitvoeringen. Het assortiment is zeer divers, variërend van keukenspullen en textiel tot stoelen, wandrekken en designitems zoals houten dieren van het Deense merk Architectmade.



Meer informatie:
Espoo
+32 3 237 57 97
[email protected]
www.espoo.be

Publicatiedatum: