Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkelcentrum komt met zwarte lijst dieven

Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht, waar onder andere Casa, H&M Home en Zara Home een vestiging hebben, zal binnenkort winkeldieven op een zwarte lijst plaatsen, waardoor ze een collectief winkelverbod krijgen voor het hele winkelcentrum. Personen die agressief gedrag vertonen, de huisregels overtreden of betrapt worden op diefstal, zullen dit verbod opgelegd krijgen. Een waarschuwingssysteem zal informatie over de betreffende persoon naar alle deelnemende winkels sturen wanneer een diefstal plaatsvindt.



Momenteel nemen 60 ondernemers deel aan dit initiatief. Diefstal is een aanzienlijk probleem voor winkeliers, waarbij in Nederland jaarlijks naar schatting 2 miljard euro aan verliezen wordt geleden. Bijvoorbeeld, Jumbo meldde dat er in 2023 voor 100 miljoen euro aan producten was gestolen in hun supermarkten, wat gelijk staat aan 1 procent van hun jaarlijkse omzet.

Meer informatie:
Hoog Catharijne
www.hoog-catharijne.klepierre.nl

Publicatiedatum: