Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 19, 20, 26 en 27 februari van 9.00-18.00 uur in Tiel

Dealerdagen Zijlstra in nieuw pand van 14.000 m²

Tijdens de meubelbeurzen in Brussel en Keulen heeft Zijlstra in etappes 325 nieuwe artikelen geïntroduceerd. De leverancier van interieurproducten is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwigheden. Zowel voor de dealers die een bezoek aan de beursstands hebben gebracht, als degene die dat niet hebben gedaan. Voor de laatste groep zijn de dealerdagen het uitgelezen moment om weer een flink aantal van de nieuwe artikelen te aanschouwen. Hoeveel dit er precies zullen zijn is nog niet bekend, omdat de ontwikkelingen (ook vlak voor de dealerdagen) nog in volle gang zijn.Eigen design en voorraad
"Wij brengen een breed assortiment met producten die uniek zijn en tegelijk de ontwikkelingen en trends vanuit de markt volgen. Al onze producten zijn in eigen beheer ontwikkeld en gedeponeerd bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO)", laat Zijlstra in aanloop van de dealerdagen weten.
Zijlstra is een voorraadhoudende groothandel waar 95% van de artikelen uit voorraad leverbaar zijn. De geïntroduceerde artikelen tijdens de beurs in Brussel komen momenteel binnen en de artikelen die geïntroduceerd zijn in Keulen verwachten ze in april uit te kunnen leveren.Imposant pand
Tevens bieden de dealerdagen de gelegenheid om een blik te werpen op het nieuwe imposante pand van 14.000 m². Een nieuw magazijn, showroom en kantoor direct naast de huidige locatie. Naar verwachting kan het team het nieuwe pand in augustus 2024 in gebruik nemen.

Zijlstra nodigt haar dealers uit om een bezoek te brengen tijdens de dealerdagen die plaats vinden op 19, 20, 26 en 27 februari van 9.00 t/m 18.00 uur in Tiel.Meer informatie:
Zijlstra
Edisonstraat 27
4004 JL Tiel
+31 344 676767
www.zijlstra.nl

Publicatiedatum: