Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groots Groenevent voor interieurprofessionals over duurzaamheid en levend groen

Het zat al langere tijd in het vat, maar nu is het zover: een gezamenlijk event van groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp. De eerste editie van het Groots Groenevent, dat op 21 maart wordt gehouden in de duurzame kwekerij van The Orchid Growers, gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen en biedt interieur-, retail- en groenprofessionals direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

"Digitalisering, verharding van de samenleving, de klimaatcrisis; het is geen wonder dat mensen op zoek zijn naar verbinding met de natuur. De natuur biedt rust en geborgenheid en verbindt ons met onze eigen kern en zintuigen. Het liefst vinden we dit in onze nabije omgeving. Voor vormgevers van particuliere en publieke ruimtes is het daarom pure noodzaak om bij te blijven in trends en kennis met betrekking tot levend groen en duurzaamheid", aldus BNS Crisp.


Bloemarrangeur Geert Maas in actie tijdens een trendlezing van Aafje Nijman. © Corinne Ponsen | Creatieve Fotomissies.

Groene sprekers en duurzame merken
Het Groots Groenevent biedt deze kennis en inspiratie: trendwatcher Aafje Nijman geeft samen met bloemarrangeur Geert Maas een creatieve insight in de groenbranchetrends van 2024, groenexpert Philip van Traa leert deelnemers over het toepassen van groen in exterieur en interieur voor een natuurlijker leefomgeving en orchideeën- en marketingspecialist Claudia Broch vertelt hoe planten hun weg hebben gevonden vanuit traditionele settings, naar een must-have in trendy interieurs. Tijdens de pop-up bedrijvenmarkt maak je als bezoeker kennis met een keur aan bijzondere merken die duurzaamheid als uitgangspunt hebben en zich bezighouden met interieur, levend groen en trends.

Praktische informatie en tickets
Het Groots Groenevent duurt van 12.00 t/m 17.30 uur en vindt plaats bij The Orchid Growers in Wateringen op donderdag 21 maart 2024. Het inhoudelijke programma start om 13.00 uur maar voor de liefhebbers wordt vanaf 12.00 uur allerlei gezond en vers lekkers uit de keuken van Sandra Kaag geserveerd. Bezoekers die hiervan willen genieten bestellen een ticket inclusief lunch. Voor degenen die pas vanaf de start van het programma aanwezig kunnen zijn, zijn er kaarten exclusief lunch verkrijgbaar.

Bestel hier je ticket. Let op: OP=OP!

Meer informatie:
Groots Groenevent
www.grootsgroenevent.nl

Publicatiedatum: