Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jesseca van Haneghem van Studio Piet Boon: "We zijn altijd in sync met designtrends"

Via het nieuw samengestelde sample programma van FORMANI, op maat gemaakt voor designprofessionals, gaat Studio Piet Boon dieper in op de wisselwerking tussen interieurontwerp en materialen. Jesseca van Haneghem, een van de ontwerpers en senior FF&E Specialist, gebruikt haar expertise in meubel- en materiaalselectie om zowel residentiële- als hospitalityprojecten te verrijken.

In Studio Piet Boon's ontwerptrajecten zijn materiaal- en kleursamples meer dan alleen hulpmiddelen – ze verbinden de klanten met het beoogde eindresultaat. Jesseca zegt over de sampleruimte van de studio: "Hier wordt een ruim assortiment aan samples nauwkeurig gecategoriseerd, wat hun invloed op onze ontwerpfilosofie onderstreept."


Jesseca van Haneghem, ontwerper en senior FF&E Specialist bij Studio Piet Boon.

"Hier vindt onze toon zijn stem", vervolgt Jesseca enthousiast. "Het is een plek die voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe, zorgvuldig gekozen items, allemaal in lijn met de identiteit van Studio Piet Boon. Deze continue toewijding zorgt ervoor dat esthetiek en functionaliteit naadloos blijven samengaan."

Verder benadrukt ze het belang van deurbeslagsamples, zoals geïllustreerd door een item uit de Piet Boon by FORMANI ONE-collectie. Het laat zien hoe de vorm, afmetingen en tint passen in het designverhaal van de ruimte. Het is een must om de hoogstaande kwaliteit van FORMANI zelf te ervaren.

"Bij Studio Piet Boon zijn we altijd in sync met designtrends en hun integratie met onze identiteit, of het nu gaat om de populariteit van rondere vormen of het integreren van glossy elementen", aldus Jesseca.


Ontdek het sampleprogramma van FORMANI en vraag hier een sample aan.

Meer informatie:
Studio Piet Boon
Skoon 78
1511 HV Oostzaan
+31 20 722 00 20
info@pietboon.com
www.pietboon.com

Publicatiedatum: