Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij verwachten een verschuiving in de maakindustrie"

Art Furniture wordt HULO en laat klanten online zelf tafels ontwerpen

Het 35 jaar oude meubelmaakbedrijf Art Furniture ondergaat een metamorfose. Naast de nieuwe naam HULO, lanceert het familiebedrijf ook een nieuwe aanpak. Met behulp van een online 3D configurator kunnen klanten voortaan zelf hun tafels ontwerpen.


Klik op bovenstaande afbeelding voor een groter plaatje.

Hulo is een familiebedrijf dat sinds 1987 actief is in de meubelindustrie onder de naam Art Furniture. Recent veranderden ze van naam, maar de waarden en kwaliteit van het bedrijf bleven dezelfde. Onder de nieuwe naam Hulo leggen ze zich voortaan toe op op maat gemaakte tafels tegen een eerlijke prijs.De nieuwe website en online configurator werden mogelijk gemaakt door 3D Config, een onderdeel van het Antwerpse bedrijf Flux. De 3D configurator maakt het mogelijk voor klanten om zelf online een tafel samen te stellen. En hierin kunnen ze ver gaan: naast het materiaal, de kleur, het soort poten, en de afwerking, kunnen ze ook de afmetingen volledig configureren. Alles wordt netjes getoond met of zonder stoelen, zodat iedereen zich perfect kan inbeelden hoe groot het ontwerp nu juist zal uitvallen.

Martijn van HULO: “De configurator is een heel interessante tool om online kopers naar onze toonzaal te leiden. In onze toonzaal merken we dat klanten sneller beslissen en ineens tot een aankoop overgaan omdat het eindresultaat en prijs direct zichtbaar is. Zo kunnen we veel sneller en efficiënter werken.”

Stijn De Witte van FLUX: “Dit project is een mooi voorbeeld van een volledig geïntegreerde omnichannel aanpak. Potentiële klanten kunnen online of op een beurs een tafel configureren en een offerte genereren. Nadien komen ze naar de toonzaal om de verkoop verder af te ronden. Als de verkoop afgerond is, kan de tafel door een koppeling met hun productiesoftware ineens geproduceerd worden. Wij verwachten een verschuiving in de maakindustrie waarin heel het proces van verkoop tot productie gedigitaliseerd en efficiënter gemaakt wordt zonder de meerwaarde van het persoonlijk contact te verliezen.

Probeer het zelf uit op Hulo.be.

Meer informatie:
FLUX
www.flux.be

3D Config
www.3dconfig.be

Publicatiedatum: