Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anne-Helena Degandt:

"Lancering van Mad About Mats is revolutionair"

Begin deze maand maakte Mad About Mats haar debuut op de vakbeurs showUP in Expo Greater Amsterdam. In 2015 richtte Anne-Helena Degandt het label op. Nu vond ze het tijd om de sprekende en moderne deurmatten voor het eerst aan het publiek in Vijfhuizen introduceren. "Het was de eerste keer dat ik deelnam aan de beurs. Er heerste een gemoedelijke sfeer. Informeler dan bij andere beurzen. Toffe mensen leren kennen en goede contacten gelegd die intussen tot leuke samenwerkingen aan het leiden zijn. Dus een happy 'mat lady' over here!"


Anne-Helena Degandt, oprichtster van Mat About Mats.

Game changer
Tijdens showUP lanceerde Mad About Mats een nieuwe backing, "iets revolutionair in de sector. De backing is namelijk 100 procent recycleerbaar. Een echte game changer", stelt Anne-Helena enthousiast uit. Dit weerspiegelt de Mad About Mats' toewijding voor een groenere toekomst. "Momenteel speelt dat nog niet zo erg in de markt, maar ik wil mijn positie als trendsetter in designs nu ook doortrekken naar trendsetter in duurzaamheid." Met de ingang van 2024 hebben alle matten een avant-gardistische achterkant gekregen die gemaakt zijn van gerecyclede korrels. Ze behouden de features van de voorgaande backing; ze zijn nog steeds machine wasbaar, maar nu wel extra antislip. Daarnaast heeft de backing een high-end look & feel die perfect past bij het concept en de exclusiviteit van het merk.Made in Belgium
Onder leiding van Anne-Helena's oudste broer Pieter-Jan worden alle matten van Mad About Mats geproduceerd in Belgiƫ. De CEO van Empire Carpets International heeft inmiddels al zo'n 15 jaar ervaring binnen de textielsector. De textielfabrikant is gespecialiseerd in vloermatten. Het verhaal begon in 2006 met de grootschalige handel in standaard, uniforme matten en vloerkleden. Al snel na de opstart zag Pieter-Jan als eerste een marktkans voor een nieuw type vloermatten en begon hij met een kleine drukmachine in de kelder van zijn ouders.Meer informatie:
MAD ABOUT MATS
info@madaboutmats.com
www.madaboutmats.com
Instagram: madaboutmats