Vorige week berichtte Wonen360 over de nieuwe Dynamic Vinyl kwaliteiten van Interfloor. Naast de Dynamic Versailles en Dynamic Hongaarse Punt komt de vloerenspecialist met nog twee Dynamic Vinyl kwaliteiten: Dynamic Lino en Dynamic Wood-XXL.Dynamic Lino
De vertrouwde Black Tex Back collectie is vernieuwd en is met zes subtiele hedendaagse tinten. De moderne kleuren met marmer en beton effect sluiten aan bij een breed scala aan interieurs. Dynamic Lino is sterk, veerkrachtig, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud. Geschikt voor een hoge gebruiksintensiviteit waaronder intensief woongebruik en zodoende toepasbaar voor iedere leefruimte. De classificatie voor normaal projectgebruik en licht industrieel gebruik maakt Dynamic Lino tevens geschikt voor een breed scala aan projectmatige toepassingen waaronder gebruik in kantoren, klaslokalen en shops.

De revolutionaire ‘Black Tex Backing’ geeft deze PVC designvloer op 400 cm breed een verscheidenheid aan krachtige eigenschappen. De uitgebreide Dynamic BTB collectie heeft dankzij de dubbele wapening extra stabiliteit en vormvastheid. Een magnifieke comfortabele vinylvloer welke door zijn ‘Natural Look’ oppervlaktestructuur een harde natuurlijke touche heeft en een realistisch en sfeervolle uitstraling krijgt.Dynamic Wood-XXL
Dynamic Wood-XXL is, naar eigen zeggen, een revolutionaire uitbreiding van de Dynamic Collectie. Door de plank lengtes van maar liefst 200 cm lang en een rapport van twee bij twee meter, zijn herhalingen in het patroon nauwelijks waarneembaar en ontstaat een levensecht beeld waardoor deze comfortabele vinyl vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Deze grootformaat XXL planken passen in de trend van tegenwoordig van steeds robuustere planken vloeren. Dynamic Wood-XXL is verkrijgbaar in zes natuurlijke houtdessins. De eikenhouten vloerdelen van Dynamic Wood-XXL creëren een rijk houten decor door de heldere kleuren, details en levendige structuren, waarbij de toegepaste Natural Look oppervlaktestructuur – in combinatie met de beschermende PU Laguer – zorgt voor nog meer diepte en scherpte van de ontwerpen: eigentijds wonen op het hoogste niveau.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl